HYDRO SMART lukkopontilliset vinyylilankut

Hydro Smart -lukkopontillinen vinyyli on uuden sukupolven vinyylilattia ja todellinen "hi-tec" -tuote. Aivan uudenlainen valmistustekniikka mahdollistaa lattiaelämyksen, jossa yhdistyvät vinyylilattian käyttöedut sekä aidon puulattian ulkonäkö. Lattia näyttää aidolta puulta ja on 100 % vedenkestävä !

Hydro Smartin lujarakenteinen komposiittirunko takaa uskomattoman mittapysyvyyden sekä lähes täydellisen elämättömyyden lämmön, kylmyyden, kosteuden tai kuivuuden vaikutuksesta huolimatta. Tämä erottaa Hydro Smartin tavallisista LVT-vinyylilankuista, joiden runko on taipuisa ja pehmeä. Koska Hydro Smartin komposiittirunko ei sisällä pehmitinaineita, se on erittäin tukeva. Tämän tukevuutensa ansiosta se ei peilaa aluslattian epätasaisuuksia ja sen ponttien vetolujuus on hyvä. Tukeva vinyylilankku pysyys suorana eikä lattiassa esiinny lautojen päätyjen " pussittumista ".

Tavallisissa lukkopontillisissa vinyylilankuissa runko on hyvin taipuisa ja notkea ja pääsee elämään olosuhteiden vaikutuksesta. Lämmetessään runko pehmenee entisestään ja laajenee. Pehmeän rungon laajetessa laudat nousevat ylös ponteista ja pontit saattavat aueta.

Hydro Smart on 100 % vedenkestävä ja vinyylilankun pohjassa on integroitu askeläänieriste. Eriste vähentää askelääntä 20 dB.

Hydro Smart on turvallinen valinta lattianpäällysteeksi. Se on 100 % ftalaattivapaa ja sen VOC -päästöt ovat hyvin pienet (A+).

Lukkoponttiensa ansiosta Hydro Smart on helppo ja nopea asentaa. Alustaan liimausta tai erillistä alusmateriaalia ei tarvita. Lattia on heti asennuksen jälkeen käyttövalmis.

Askeläänitasolukumittausten mukaan Hydro Smart soveltuu kerrostalon lattianpinnoitteeksi.

Hydro Smart valmistetaan Sveitsissä. Se on turvallinen ja laadukas valinta lattianpäällysteeksi.

Tutustu trendikkääseen kuosivalikoimaan

Mallistot

CompactlineKL 32 | 5,5 mm
ProfilineKL 33 | 5,7 mm

 
 • vinyylikorkkilattiat, rakenne
  1. PU-vahvisteinen kulutuspinta:
   – Compactline 0,3 mm
   – Profiline 0,5 mm
  2. Läpinäkyvä kulutuspinta
  3. Kuviopaperi
  4. 0,5 mm joustava kerros
  5. 3,2 mm vedenkestävä Hydrorunkolevy
  6. 1,4 mm kosteuden- ja painaumankestävä
   askeläänieriste

   

 • TEKNISET TIEDOT

  Kaikki KaritmaCollection-lattianpäällysteet ovat ympäristönormien mukaisia tuotteen valmistuksen, käytön, hävittämisen ja kierrätyksen osalta. Ne täyttävät kansainvälisen eurooppalaisen E1-ympäristöluokituksen mukaiset vaatimukset. Tuotteet noudattavat eurooppalaisia antistaattistandardeja ja ovat palonkestoltaan eurooppalaisten paloluokitusstandardien mukaiset.

  CE-merkintä on valmistajan tae siitä, että tuote on EU:n laatuvaatimusten mukainen. Tutustu sertifikaatteihin oheisissa linkeissä.

  Valmistajien CE-merkintöjen suoritustasoilmoitukset ovat ladattavissa ohessa.

   

  Sertifikaatit:

  DOP Hydro Smart vinyylilankku
  DOP Hydro Smart vinyylilankku
  139.33 Kb
  Hydro Smart -tekniset tiedot

  177.84 Kb
  M1-luokitustodistus
  Compactline, Profiline
  50.2 Kb

  Akustiikkalausunnot:

  Askeläänitasomittaus Hydro Smart Profiline

  591.34 Kb
  Askeläänitasomittaus Hydro Smart Compactline

  591.74 Kb
 • HOITO-OHJEET

  Vinyylilattioiden puhdistus ja hoito

  231.78 Kb

  Mikäli sinulla on kysymyksiä lattiasi hoitoon ja puhdistukseen liittyen, soita asiakaspalveluumme numeroon: 0207 879690.

 • Asennusohjeet

   

  HYDRO SMART asennusohje PDF

  320.47 Kb