VINYLKORKGOLV

Vinylkorkgolv känns varma under fötterna och är tysta och behagliga att gå på. Det är också ett mycket slitstarkt golvmaterial.

Concept Floor är en av de största tillverkarna i Europa av vinylkorkgolv med träkärna. De två kollektionerna i Karitma Collection – Ecoline och Starline – är framställda i Schweiz. Vinylytan är av högsta kvalitet och har ytterligare förstärkts med ett PU-skikt. Detta ger en extra slitstark yta som dessutom är mycket lätt att hålla rent. Concept Floors -vinylkorkgolv har en kärna av högklassig HDF och undersidan består av ett ljudisolerande korkskikt som dämpar stegljud.

Lätt monterade slitstarka gov!

Monteringen är lätt tack vara den uppifrån klickbara specialsponten. Vi rekomenderar att använda Airolen FC Combi -underlagsmatta, som är både steljudsdämpande och har integrerad fuktspärr.

Vinylkorkgolv är tack vare sin hållbarhet ett utmärkt val. Karitma Collections vinylkorkgolv har i hemmabruk 20-30 års garanti.

Ett brett sortiment och snabba leveranser

Av samtliga vinylkorkgolvmönster i vårt lagersortimentet kan du beställa en provbit genom att fylla i formuläret på sidan "beställ en provbit". Golven i vårt lagersortiment levererar vi på 2–3 arbetsdagar. Du kan också hämta ditt golv från vårt lager i Vanda redan samma dag du gjort beställningen. Golvena i fabrikssortimentet levererar vi på 2–3 veckor.

Läs mera


Välj bland följande modeller:

Sortiment

EcolineKL 32 | 9,6 mm
FashionlineKL 32 | 8,5 mm