UUTISET

Habitare -messuarvonta on suoritettu !

22.10.2018

Habitare-messuarvonta on suoritettu ja € 300 Karitma Collection -lahjakortin voitti Anna Mäki-Lohiluoma, Helsinki. Onnea voittajalle !

Noutopisteen sijainti Vantaan varastossamme muuttuu

29.6.2018

Osoite on edelleen Tikkurilantie 148. Logistiikkakeskuksen alueelle ajetaan sisään Postimiehenkujan puolelta. Noutopiste sijaitsee E-laiturialueella. Opasteet ohjaavat noutopisteelle.

Uutta Karitma Collection valikoimaan - Hydro Smart lukkopontillinen vinyylilankku !

24.5.2017

Hydro Smartin elämätön ja lujarakenteinen komposiittirunko takaa uskomattoman mittapysyvyyden sekä täydellisen elämättömyyden lämmön, kylmyyden, kosteuden tai kuivuuden vaikutuksesta huolimatta. Hydro Smart on 100 % vedenkestävä ja siinä on integroitu askeläänieriste. Valikoimissa kuusi upeaa kuosia.Hydro Smart valmistetaan Sveitsissä. Se on turvallinen ja laadukas valinta lattianpäällysteeksi.

Uusi Karitma Collection -kuvasto

24.3.2017

Uusi Karitma Collection -kuvasto on valmistunut ja on nähtävissä Esitteet ja Hinnastot -sivulla. Käy tutustumassa.

Uutuuksia Karitma Collection -mallistoon !

8.2.2017

Jälleenmyyjiemme Karitma Collection -telineet päivittyvät uusilla malleilla lähiaikoina. Myös Karitma Collection 2017 -kuvasto ilmestyy samoihin aikoihin.

Blogissa: Mammut 2800 Capital Oak Light

10.11.2016

Käy kurkkaamassa lifestyleblogissa lattiavalinnan analyysiä ja upeaa lopputulosta.

Karitmalle Suomen Vahvimmat 2016 sertifikaatti

19.10.2016

Karitma on vahva yhteistyökumppani asiakkailleen. Suomen Asiakastiedon myöntämä sertifikaatti on todiste yrityksen luotettavuudesta, luottokelpoisuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

Itä- ja Keski-Suomen aluepäällikkömme vaihtuu

14.9.2016

Jussi Niemisen tehtävissä jatkaa Jukka Karhunen. Jukka aloittaa Karitma Oy:n palveluksessa 15.9. alkaen. Toivotamme Jukan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan -alueen aluepäällikkömme vaihtuu

29.8.2016

Jarmo Pyörälän tehtävissä jatkaa serkkupoika Marko Pyörälä. Marko aloittaa Karitma Oy:n palveluksessa 1.9.2016 alkaen. Toivotamme Markon lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme !

UUTTA ! IMEX -tekstiililaatat

18.5.2016

Tekstiililaatat sopivat erinomaisesti mm. toimistojen ja hotellien sekä kotien lattianpäällysteeksi. Parantaa tilan akustiikkaa, on pehmeä jalan alla ja sitoo tehokkaasti huonepölyä. Teksiililaatan koko on 50 x 50 cm. Helppo asentaa !

Exquisit ja Dynamic Clic -laminaateilla M1 -rakennusmateriaalien luokitustunnus

8.1.2015

Rakennustietosäätiö on Karitma Oy:n hakemuksesta myöntänyt Kronotexin Exquisit ja Dynamic Clic -laminaateille M1 -luokitustunnuksen. Rakennusmateriaalien päästöluokitus esittää vaatimukset tavanomaisissa työ- ja asuintiloissa käytettäville materiaaleille hyvän sisäilman laadun kannalta. M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä.

Kronoflooring katto- ja seinäpanelit

3.10.2013

Karitma Oy on solminut yhteistyösopimuksen Kronoflooring katto- ja seinäpanelien maahantuonnista 1.10.2013 alkaen. Korkealuokkaiset Kronoflooring katto- ja seinäpanelit täydentävät hyvin laajaa lattiavalikoimaamme ja antavat jälleenmyyjillemme mahdollisuuden palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin ja laajemmalla tuotevalikoimalla.

data/media/pages/news.jpg