Karitma Collection -jalkalistat

Viimeistele upea laminaattilattiasi lattiansävyisillä saksalaisilla Kronotexin jalkalistoilla.

Korkeus: 58 mm    
Leveys: 19 mm
Pituus: 2,4 m
Pakkauskoko:10 listaa/paketti

Karitma Collection -jalkalistat ovat piilokiinnitteisiä listoja, joissa on johtoura.  Jalkalistat ovat kalvopintaisia, HDF-runkoisia ja helposti asennettavia. Asennus tapahtuu helpoiten piilokiinnikkeillä. Kiinnikkeet ruuvataan seinään ja lista painetaan paikalleen. Näin listan pinta säilyy ehyenä. Siistit nurkat listoitukseen saa sahaamalla listat jiiriin ennen asennusta. Jiirien sahaus on helpoin tehdä epäsymmetrisille listoille tarkoitetulla jiirilaatikolla tai kääntöpöytäsirkkelillä. Karitma Collection-jalkalistoihin on saatavana täydellinen sarja  sisä- ja ulkokulmakappaleita sekä pääty- ja jatkokappaleita jalkalistojen viimeistelyyn. Kulmakappaleita käyttämällä ei jiirien tekoa tarvita ja kulmat pysyvät siisteinä käytössä. Jalkalistojen viimeistelykappaleet ovat väriltään hopeanharmaita.

Varastovalikoimassamme on kahdeksan erilaista jalkalistakuosia. Lisäksi kaikkiin Kronotex -laminaattikuoseihin on saatavana lattiansävyiset jalkalistat  2 – 3 viikon toimitusajalla.

Jalkalistojemme varastomalliston kuoseista voit tilata mallipalan veloituksetta täyttämällä lomakkeen mallitilaukset -sivulla. Varastovalikoimamme jalkalistat toimitamme 2 – 3 arkipäivässä. Itse voit myös noutaa tilaamasi tuotteet vaikka samana päivänä Vantaan varastostamme.

Videot

Listojen asennus, piilokiinnikkeiden kiinnitys ja viimeistelykappaleet
Katso video
Listan jiirisahaus
Katso video

Tutustu jalkalistamallistoomme ja viimeistele lattiasi !

Varastokuosit

Heti saatavissa

3181 Rip Oak White
3201 Trend Oak White
4163 Bough Pine
3591 Atlas Oak Coffee
3573 Harbour Oak Dark
4171 Nostalgie Teak Graphite
3128 Trend Oak Brown
Kronotex jalkalista