KARITMA COLLECTIONS LAMINAT- OCH VINYLKORKGOLV

Välj ett  vackert, starkt och ekologiskt golv

Ur Karisma Collections trendiga golvurval hittar du säkert en golvbeläggning som passar din smak och som du har glädje av i många år framöver. Europas mest framstående tillverkare av golvbeläggningar framställer de högklassiga golv du hittar i våra golvsortiment. Vårt tysktillverkade Kronotex-laminatgolv har landets mest omfattande urval. Dessutom ingår det i serien ett urval golvlister med matchande mönster.

Det i Schweiz tillverkade vinylkorkgolvet Ecoline och Fashionline och Hydro Smart vinylplanka med låsspont erbjuder trendiga mönster och är samtidigt ett utomordentligt slitstarkt golvmaterial. Imex -sortiment av textilplattor är lätt att lägga. Passar ytterligt till utrymmen där det krävs en bra rumsakustik.

Karitma Collection – ett stiligt, starkt och ekologiskt golv

Våra golvbeläggningar uppfyller samtliga Europeiska mått då det gäller slitstyrka, återvinning samt krav på luftkvalitet. Vi ger våra golvbeläggningar 15–30 års garanti i hemförhållanden.

Vårt laminatgolvsortiment erbjuder ett mångfald av olika mönster, dimensioner och ytstrukturer. De kraftiga dimensionerna i modellerna Robusto och Amazone gör golvet robust och ger en ökad boendekomfort. Mammut -serien är ett golvmaterial med kraftig stomme och extra lång planka. det högglansiga Glamour -golvet är ett elegant val för den djärva inredaren. Dynamic och Exquisit är de mest omfattande modellerna.

Concept Floor -vinylkorkgolven tillverkas i Schweiz. Vinylkorkgolv är varma, tysta och är tåligt där slitaget är skraftigt. Mönsterurvalet är trendigt och golven går snabbt och lätt att lägga.

Vi rekommenderar att lägga Airolen FC Combi -underläggsmatta under Kronotex-laminaten. Airolen FC Combi isolerar stegljud effektivt, utjämnar ojämnheter, ökar komforten och fungerar som fuktspärr.

Bekanta dej med Karisma Collection -sortimentet hos närmaste återförsäljare där du lätt och behändigt  kan skaffa dej ett vackert och slitstarkt golv. Vårt lagersortiment levererar vi på 2–3 arbetsdagar. Du kan också själv hämta ut golvet du beställt från vårt lager i Vanda, redan samma dag om du så vill. Av alla våra lagerförda golv kan du beställa en provbit utan kostnader genom att fylla i blanketten på sidan “Beställ en provbit”.

Läs mera

NYHET