GOLVLISTER

Lägg sista handen på ditt nya fina laminatgolv med Kronotex tysktillverkade fotlister i golvets nyans. 

Karitma Collections -fotlister kan monteras med smygclips och har en kabelfåra. Fotlisterna är folierade, har en HDF-kärna och är lätta att montera. Listerna kan lättast monteras med smygclips. Clipsen skruvas fast vid väggen och listen trycks på plats. Inga synliga märken på listen, ytan blir hel.

Hörnen kan lätt sågas i snygga gir innan listerna monteras. Det är lättast att såga gir med girlåda som är avsedd för osymmetriska lister eller med en cirkelsåg med en svängbar skiva.

Det finns en fullständig serie avslutningsbitar både innan- och ytterhörn samt änd- och skarvbitar tillgängliga till Karitma Collection -fotlister för en snygg montering. Vid användning av hörnbitar undviks sågning i gir. Hörnbitarna skyddar också hörnen vid användning. Hörnbitarna är silvergrå till färgen.

I vårt lagersortiment ingår åtta olika färger.Lagersortimentet på listerna levereras inom 2 - 3 vardagar. Du kan också hämta listerna själv fast samma dag från vårt lager i Vanda, som alla våra lagerförda produkter. Med en leveranstid på ca 2 - 3 veckor kan vi leverera färganpassade lister till alla Kronotex-laminatgolv.

Du kan beställa hem provbitar på lagersortiment utan kostnad genom att fylla i formuläret under flicken provbeställningar.

Höjd: 58mm    
Bredd: 19 mm
Längd: 2400 mm
Förpackningsstorlek: 24 m

Videon

Montering av lister och ändstycken
Se på videon
Jirsågning av lister
Se på videon

Lagerförda mönster

Omgående leverans

3181 Rip Oak White
3201 Trend Oak White
4163 Bough Pine
3591 Atlas Oak Coffee
3573 Harbour Oak Dark
4171 Nostalgie Teak Graphite
3128 Trend Oak Brown
Kronotex golvlist